Esenyurtta Yangin : L B7mkv Rrjeum : Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Esenyurtta Yangin : L B7mkv Rrjeum : Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı.

Esenyurt Ta Yangin Sirasinda Dairede Patlama 1 Agir Yarali
Esenyurt Ta Yangin Sirasinda Dairede Patlama 1 Agir Yarali from www.oncevatan.com.tr
İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı.

Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296.

İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı.

Esenyurt Ta Yangin Sirasinda Dairede Patlama 1 Agir Yarali
Esenyurt Ta Yangin Sirasinda Dairede Patlama 1 Agir Yarali from www.oncevatan.com.tr
Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi.

Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler.

Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı.

Esenyurt Ta Binanin Bodrum Katinda Yangin Cikti B Gazete
Esenyurt Ta Binanin Bodrum Katinda Yangin Cikti B Gazete from static.daktilo.com
Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi.

Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın!

Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook